Je plannen

Geweldig dat je al aan de slag bent gegaan met de klanten- en financiële templates. Nu is het moment aangebroken om je planning naar een hoger niveau te tillen. Met mijn planning templates kun jij de weg naar jouw grootste dromen gaan uitstippelen van een jaarplan naar een kwartaal, maand en zelfs weekplanning.

Mijn grote planning creatie: Plan your Year

Al een paar jaar maak ik zelf gebruik van een jaarplanning en nu heb ik hem ook voor jouw beschikbaar gemaakt. Je kunt de TEMPLATE: Plan my year in Notion als losse template dupliceren naar jouw Notion omgeving en zo gebruik maken van mijn geautomatiseerde jaar, kwartaal, maand en week planning.

Deze uitgebreide set is perfect voor ondernemers die klaar zijn om hun plannen voor het komende jaar in detail uit te werken. De bundel bevat alles wat je nodig hebt om een volledig jaarplan op te stellen. Alles wat je nodig hebt zit in deze bundel, daarom ben ik er zelf (en mijn 1:1 en bundel klanten ook) zo’n fan van!

Losse jaar, maand en week templates

Vind je het idee van een volledig uitgestippeld plan overweldigend? Geen zorgen. Je kunt ook kiezen voor de aparte jaar-, maand- en weektemplates. Elke template bevat secties voor doelen, de benodigde taken per doel, en een gedeelte om je omzetdoel te plannen.

Bekijk hier de losse jaartemplate: Losse Jaarplanner
Bekijk hier de losse maandtemplate: Losse Maandplanner
Bekijk hier de losse weektemplate: Losse Weekplanner

Long story short: Met deze planningstools bouw je niet alleen aan een efficiënte onderneming, maar brengt jou ook op een moeiteloze manier dichter bij jouw grootste dromen. Dus ga ervoor, plan slim en groei naar ongekende hoogtes!