Je financiën

Yes, we zijn alweer bij stap 2! Nu is het tijd om een cruciaal aspect van je bedrijf aan te pakken: de financiën. Met deze financiële templates krijg je in no-time weer de volledige controle en inzicht in je financiële gezondheid.

Inkomsten & Uitgaven template

Begin met het Ins&Outs template. Hier kun je jouw inkomsten en investeringen in bijhouden. Je kunt de template sorteren op inkomsten & uitgaven per maand, per klant en potentiële inkomsten van openstaande offertes. Zo weet je precies hoeveel er in en uit gaat en wat je nog kunt verwachten de komende maanden.

Terugkerende betalingen

Geef je in het template hierboven bij de kosten aan dat een betaling terugkerend is, dan kun je deze ook terugvinden in het Terugkerende kosten template.

Je omzetplan

Als extraatje heb ik nog het EXTRA: MoneyGame template voor je toegevoegd. Hierin kun je uitrekenen hoeveel je moet verkopen en welke strategie je kunt inzetten om je omzetdoel te behalen.

Long story short: Door deze templates te integreren in je dagelijkse gang van zaken, zorg je voor een solide financieel fundament. Met een duidelijk financieel overzicht en een doordacht geldplan, haal je binnen no-time jouw volgende omzetdoel. Ga ervoor en maak jouw financiële dromen waar!